Uvjeti prodaje i načini plaćanja

Uvjeti plaćanja:
Prihvaćanjem “Uvjeta prodaje” kupac se obvezuje u roku od 5 radnih dana uplatiti ukupni iznos ponude.
Ako kupac ne uplati u navedenom roku, smatrati će se da je kupac odustao od ponude i kupnje te će se narudžba stornirati.
Cijena proizvoda:
Cijena proizvoda je izražena u kunama (HRK). Europski obrazovni centar nije u sustavu PDV-a te nije isti obračunat, a krajnji korisnik ga ne plaća.
Način plaćanja:
1. Plaćanje općom uplatnicom ili internet bankarstvom:
Prilikom plaćanja općom uplatnicom ili e-bankarstvom potrebno je na uplatnici navesti sljedeće podatke:
Uplatitelj: Vaše ime i prezime, adresu i grad
Primatelj: Europski obrazovni centar, Ulica Ivana Meštrovića 35, 10000 Zagreb
Iznos: Napišite iznos s ponude
Broj računa primatelja: HR95 2402006 1100932410, ERSTE & STEIERMÄRKISCHE BANK d.d.
Poziv na broj odobrenja: broj ponude
Opis plaćanja: Plaćanje po ponudi broj: “prepisati broj ponude”
2. Mogućnost plaćanja debitnim i kreditnim karticama u cijelosti na našoj web stranici
3.Mogućnost plaćanja debitnim i kreditnim karticama na rate na našoj web stranici
4.Mogućnost plaćanja debitnim i kreditnim karticama u cijelosti u upisnom uredu Europskog obrazovnog centra
5.Mogućnost plaćanja debitnim i kreditnim karticama u cijelosti na rate u upisnom uredu Europskog obrazovnog centra

Izjava o zaštiti prijenosa osobnih podataka

Zaštita osobnih podataka u skladu sa Općom uredbom o zaštiti podataka Europskog parlamenta i Vijeća broj 2016/679-Uredba te provedbe Opće uredbe o zaštiti podataka

WSPay kao izvršitelj provođenja autorizacije i naplate kreditnih kartica postupa s osobnim podacima u svojstvu izvršitelja obrade te sa osobnim podacima postupa u skladu sa Općom uredbom o zaštiti podataka Europskog parlamenta i Vijeća broj 2016/679 te prema strogim pravilima PCI DSS L1 regulative o zaštititi upisa i prijenosa podataka.

WSPay koristi SSL certifikat 256 bitne enkripcije te TLS 1.2 kriptografski protokol kao najviše stupnjeve zaštite kod upisa i prijenosa podataka.

Osobni podaci koji se koriste u svrhu autorizacije i naplate odnosno u izvršavanja obveza iz Ugovora ili temeljem Ugovora, smatraju se povjerljivim podacima.

Za izvršenje Ugovora (autorizacije i naplate) potrebni su sljedeći osobni podaci kupca:

 • Ime i prezime
 • E-mail
 • Telefon
 • Adresa
 • Mjesto
 • Poštanski broj
 • Država
 • Vrsta kartice
 • Broj kartice
 • Vrijeme trajanja kartice
 • CVV kod kartice

WSPay ove osobne podatke ne obrađuje niti koristi osim u svrhe izvršenja ugovora autorizacije i naplate.

WSPay jamči ispunjavanje svih uvjeta određenih važećim propisima o zaštiti osobnih podataka za izvršitelje obrade osobnih podataka, a osobito poduzimanje svih potrebnih tehničkih, organizacijskih i sigurnosnih mjera a to naročito potvrđuje i PCI DSS L1 certifikatom.

Izjava o zaštiti i prikupljanju osobnih podataka i njihovom korištenju

Europski obrazovni centar obavezuje se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Europskog obrazovnog centra i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Izjava o konverziji

All payments will be effected in Croatian currency. The amount your credit card account will be charged for is obtained through the conversion of the price in Euro into Croatian kuna according to the current exchange rate of the Croatian National bank. When charging your credit card, the same amount is converted into your local currency according to the exchange rate of credit card associations. As a result of this conversion there is a possibility of a slight difference from the original price stated in our web site.

All payments will be effected in Croatian currency. The charged amount on your credit card account is converted into your local currency according to the exchange rate of credit card associations.

 

Rok i način isporuke:

Po primitku uplate, učeniku će se u roku od 24 sata poslati na kućnu adresu dva primjerka ugovora o obrazovanju, izjavu o korištenju osobnih podataka i upisnicu, a na e-mail adresu učenik će dobiti potvrdu plaćanja i račun. Zakonski zastupnici učenika potpisat će ugovore o obrazovanju, ispuniti upisnicu i izjavu o korištenju osobnih podataka. Zatim će sebi zadržati jedan primjerak ugovora, a nama će poslati poštom drugi primjerak ugovora, ispunjenu upisnicu i izjavu o korištenju osobnih podataka, domovnicu, rodni list i svjedodžbu osmog razreda na adresu Europski obrazovni centar, Ulica Ivana Meštrovića 35, 10040 Zagreb. Po primitku dokumentacije, učenik je upisan u program Opće gimnazije i o tome ćete biti obavješteni putem e-maila.

Usluge:

Popis usluga možete pogledati na “gimnazija” ili pretraživanjem usluge.
Na našoj web stranici navedene su sve važne informacije o proizvodu. Unatoč našem velikom trudu da svi podaci što točnije prikazani postoji mogućnost da određene informacije koje Vama mogu biti važne nisu navedene. U slučaju da imate nedoumica uz izvođenje programa opće gimnazije ili općeniti upit slobodno nas kontaktirajte.

Prava kupaca:

Svaka osoba koja se izvršila upis i uplatu online može se predomisliti u roku od 14 dana od dana upisa. Slanjem e-maila na adresu info@eoc.hr treba zatražiti povrat uplaćenih sredstava i raskid ugovora. Europski obrazovni centar će izvršiti povrat uplaćenih sredstava koji će biti umanjeni za iznos stvarnih troškova transakcije. Time se poništio upis u program i raskinuo ugovor o obrazovanju

Postupak reklamacije i raskida Ugovora:

Svaki korisnik ima pravo na raskid ugovora prema Članku 45. Zakona o zaštiti potrošača. Rok za raskid Ugovora je 14 dana od dana kupnje. Kupac može zatražiti povrat uplaćenih sredstava pisanim putem na info@eoc.hr. Europski obrazovni centar će izvršiti povrat uplaćenih sredstava koji će biti umanjeni za iznos stvarnih troškova transakcije. Po izvršenom povratnu uplaćenih sredstava, smatra se da je raskinut ugovor o obrazovanju između korisnika i Europskog obrazovnog centra.
Europski obrazovni centar
Ulica Ivana Meštrovića 35
Zagreb 10 040
Skip to content
Europski obrazovni centar
Ulica Ivana Meštrovića 35, 10040 Zagreb
tel.+385 1 292 5400, fax.+385 1 292 5401
OIB:44392509003, registriran u Trgovačkom sudu u Zagrebu pod brojem MBS:081247898
IBAN:HR95 2402 006 1100 932 410 otvoren u Erste&Steiermärkische banci