Pravila privatnosti

Vaša privatnost nam je važna zato smo napravili ova pravila privatnosti. Trudimo se ne skupljati Vaše podatke osim minimalne količine koja je sustavu neophodna za normalno funkcioniranje stranice. Na ovoj stranici su opisana pravila privatnosti, podaci koje skupljamo i način na koji s njima upravljamo.

Tko smo mi?

Europski obrazovni centar je obrazovna ustanova. Naša web stranica je www.eoc.hr. Više o našem radu pročitajte na stranici O nama.

EOC je upisan u Sudski registar Republike Hrvatske pod matičnim brojem subjekata 081247898.

Koje osobne podatke skupljamo i zašto?

Kontakt obrazac

Korištenjem kontakt obrasca za postavljanje upita ostavljate podatke koji su nam potrebni kako bi mogli odgovoriti na primljeni upit. Podatke koje smo zaprimili u kontakt obrascu čuvamo jednu kalendarsku godinu te ih nakon toga brišemo. Svi podaci s kontakt obrasca više neće biti u našoj bazi podataka.

Ukoliko želite brisanje Vaših osobnih podataka koje ste poslali u kontakt obrascu i prije isteka prethodno navedenog roka, molim Vas da nam pošaljete zahtjev za brisanje osobnih podataka kroz naš kontakt obrazac.

Kolačići – Cookies

Kada ostavljate komentar, ispunjavate kontakt obrazac ili posjećujete našu stranicu, možete odabrati da se na stranici spremaju Vaši podaci. Ovi podaci se spremaju za Vašu komociju kako kod sljedećeg posjete ne bi trebali ponovo ispunjavati te podatke. Ovi kolačići će trajati jednu godinu.

Ukoliko imate pristupne podatke za ovu stranicu i prijavljujete se na nju, postavit ćemo privremene kolačiće kako bi provjerili prihvaća li Vaš preglednik kolačiće. Kolačići ne sadrže osobne podatke i odbacuju se kada zatvorite preglednik.

Kada se prijavljujete na stranicu, spremaju se određeni kolačići koji spremaju Vaše pristupne podatke i postavke prikaza ekrana. Kolačići za prijavu traju dva dana, a kolačići za postavke ekrana traju jednu godinu. Ako kliknete na „Zapamti me“ tada će Vaši podaci biti spremljeni tjedna dana. Kada se odjavite, kolačići s prijavnim podacima će se obrisati.

Kada uredite ili objavite članak, dodatni kolačići se spremaju u Vaš preglednik. Ovi kolačići ne uključuju osobne podatke već samo spremaju identifikacijski broj članka ili posta koji ste uredili ili napisali. Ovi kolačići traju jedan dan.

Umetnuti sadržaj s drugih web stranica

Članci na ovim stranicama mogu sadržavati umetnuti sadržaj s drugih stranica kao što je Youtube ili Google Photos. Sadržaj na našim stranicama s ugrađenim sadržajem drugih stranica se ponaša kao da posjećujete te druge web stranice.

Navedene stranice mogu skupljati kolačiće o Vama, uključivati i praćenje trećih strana, kao i praćenje interakcije s umetnutim sadržajem ako imate njihov račun i prijavljeni ste u njega.

Analitika

Određeni podaci se skupljaju i obrađuju kako bi se mogla raditi analiza posjeta stranica no ti podaci ne sadrže osobne podatke. Analiza nam je potrebna kako bi mogli unaprijediti sadržaj naših stranica.

S kime dijelimo podatke

Dijeljenje

Vaše osobne podatke ne dijelimo s trećim stranama osim kada su zakonom propisane. Nepotrebno skupljanje osobnih podataka za izradu ponuda i računa izbjegavamo, ali u svakom trenutku možete saznati koje Vaše osobne podatke imamo slanjem upita kroz naš kontakt obrazac.

Koliko dugo čuvamo Vaše podatke

Ako ostavite komentar, komentar i metapodaci ostaju trajno spremljeni. Ovo je tako da možemo prepoznati i odobriti buduće popratne komentare automatski.

Za one korisnike koji se registriraju na našim stranicama, također spremamo osobne podatke koje nam dajete za Vaš profil. Svi korisnici mogu pristupiti tim podacima i sami ih mijenjati, s izuzetkom korisničke oznake. Administrator stranice također može vidjeti i urediti sve podatke.

Koja prava imate Vi kada su u pitanju Vaši podaci

Ako imate račun na ovoj stranici ili ste ostavili komentar, možete zatražiti uvid u osobne podatke koje imamo kao i podatke koje ste nam Vi pružili. Također, možete zatražiti brisanje svih podataka. Ovo ne uključuje podatke koje smo obvezni čuvati iz administrativnih, sigurnosnih ili zakonom propisanih razloga.

Kome šaljemo Vaše podatke

Komentari se mogu slati na uslugu automatskog prepoznavanja neželjenih komentara.

Naši kontakt podaci

Europski obrazovni centar

Ulica Ivana Meštrovića 35, 10 040 Zagreb

Telefon: +385 1 292 5400

Faks: +385 1 292 5401

OIB: 44392509003

Dodatne informacije

Kako su zaštićeni Vaši podaci

Vaši podaci koje imamo spremljene u web stranici čuvaju se standardnim načinima zaštite koji osiguravaju od pristupa neovlaštenim osobama. Ukoliko imate pitanja  vezana uz naša pravila privatnosti pošaljite nam upit.

Skip to content
Europski obrazovni centar
Ulica Ivana Meštrovića 35, 10040 Zagreb
tel.+385 1 292 5400, fax.+385 1 292 5401
OIB:44392509003, registriran u Trgovačkom sudu u Zagrebu pod brojem MBS:081247898
IBAN:HR95 2402 006 1100 932 410 otvoren u Erste&Steiermärkische banci